Recenze na sprchový gel, šampon a tekuté mýdlo ATTITUDE Super leaves z eshopu Ecorevolution.cz

03.09.2024 13:26

 

 

Protože mi doma dochází kosmetika - drogerie, usoudila jsem se, že je nejvyšší čas doplnit zásoby.

V létě se všichni sprchujeme hodně často – já například nemám ráda pocit lepivého potu na těle.

V letošním horkém létě se všichni sprchujeme několikrát denně. Hledala jsem tedy sprchový gel, který je vhodný pro časté použití a pro každou pokožku – i tu citlivou.

Také vlasy si v létě myju často – když trávíme léto u Labe, nebo u rybníka, je potřeba z vlasů opláchnout a smýt tu přírodní vodu, no a samozřejmě pot. Proto jsem si vybrala šetrný šampon, který je citlivý k vlasům i přírodě.

Třetí věc, kterou jsem doplnila je tekuté mýdlo na ruce. Když mám doma delší dobu vnoučata, mýdlo se spotřebuje hodně rychle. Hlavně v sezóně melounů, kdy mají kluci upatlané ruce od melounové šťávy (kterou mají rády vosy).

Protože mi záleží na tom, aby kosmetika, kterou doma používám, byla kvalitní, voňavá a vhodná i pro citlivou pokožku, dávám si pozor na složení výrobků, které používáme.

Kromě kvality mi ale záleží i na tom, aby kosmetika byla, pokud je to možné, ekologická.

Záleží mi na tom, aby moji vnuci žili na planetě, kde je čistá voda, kvetou květiny, a na procházku můžou lidé jít do čistého lesa, kde je i zvěř. Ekologie je prostě v téhle době hodně důležitá.

Pokud mohu, vybírám si drogérii na eshopu Ecorevolution.cz.

Eshop mám vyzkoušený, takže vím, že prodávají kvalitu, ale také vím, že mají opravdu velký výběr všeho zboží. Navíc zboží přijde rychle a ještě nikdy se mi nestalo, že bych s doručením měla problém, nebo že by mi přišlo poškozené zboží.

 Eshop Ecorevolution.cz  šlape na jedničku – objednávám si pravidelně, a jsem velmi spokojená.

Jak už jsem zmínila, mám ráda kosmetiku přírodní, bez chemie, a ráda zkouším nové věci - rozhodla jsem se tedy vyzkoušet značku přírodní kosmetiky ATTITUDE.

Značka vznikla v roce 2005 v Montrealu. Vznikly tak produkty pro osobní péči, a péči o domácnost výhradně z přírodních ingrediencí. Špičková kvalita za přiměřenou cenu, dostupná pro všechny. Všechny přípravky splňují i ty nejpřísnější zdravotní normy.

Značka ATTITUDE dbá na to, aby bylo méně plastů v odpadu. Proto se snaží vyrábět přípravky v biologicky rozložitelných obalech – nebo v obalech umožňujících opětovné plnění.

Snížení plastů na jedno použití v běžném životě může přinést změnu pro celou planetu. Kromě toho – za každý prodaný produkt se společnost ATTITUDE zavazuje zasadit strom. To je prostě super. Celková vize a prezentace společnosti se mi moc líbí.

A jaké produkty jsem si tedy tentokrát vybrala? Krátce vám je představím.

Na vlasy Přírodní šampon ATTITUDE Super leaves s detoxikačním účinkem – lesk a objem pro jemné vlasy.

Šampon vám vydrží hodně dlouho – má objem 473 ml.

Já mám vlasy jemné, takže jsem ráda, že je při mytí šampon zbytečně nezatěžuje.

Šampon je absolutně bezpečný pro celou rodinu. Krásně voní – cítím v něm pomerančové lístky, skořici a ještě nějaké rostlinky – vůně je to příjemná, jemná, relaxační.

Na umytí stačí šamponu poměrně malé množství, z vlasů jde dobře opláchnout. Vlasy jsou po umytí lesklé, jemné, příjemné na dotyk a působí dojmem většího objemu. Nejsou zplihlé.

Pokožka hlavy po použití nesvědí.

Mám tenhle šampon ráda – mám hodně citlivou pokožku hlavy se sklonem k seboree, a tenhle šampon mne nedráždí.

Pokud si chcete přečíst celé složení tohoto šamponu, nebo si ho koupit, klikněte zde: Přírodní šampon ATTITUDE Super leaves s detoxikačním účinkem – lesk a objem pro jemné vlasy.

 

Druhý produkt je Přírodní tělové mýdlo ATTITUDE Super leaves s detoxikačním účinkem – pomerančové listy.

Tohle sprchové mýdlo je v lahvičce o objemu 473 ml.

Musím říct, že nádherně voní. Je to taková jemná vůně, ve které cítím pomerančové lístky a nějaké svěží rostlinky – vůně je jemná a velmi příjemná.

Je to tak příjemná vůně, že když se opláchnete, máte chuť se znovu namydlit a tu vůni si prostě užívat.

Co je pro mne hodně důležité – sprchové mýdlo jde dobře opláchnout. Pokud se namydlíte, lehce mýdlo spláchnete.

Jak už jsem zmínila, mám hodně citlivou pokožku, takže jsem při výběru kosmetiky opatrná. Tenhle sprchový gel je vhodný pro každou pokožku, a kůže po něm nesvědí. Opravdu nesvědí vůbec, a to ani, když si dáváte už třetí sprchu za den. To je bezva, protože hladká, hebká pokožka, která není ani v létě vysušená, je nám prostě příjemná.

Vůně mi vyhovuje, je příjemná a vhodná pro muže i ženy.

Pokud si chcete přečíst celé složení přípravku, nebo si ho koupit, klikněte zde: Přírodní tělové mýdlo ATTITUDE Super leaves s detoxikačním účinkem – pomerančové listy

 

Poslední produkt je Přírodní mýdlo na ruce ATTITUDE Super Leaves s detoxikačním účinkem – pomerančové listy.

Produkt je v lahvičce o objemu 473 ml – tedy vydrží opravdu dlouho, a to i při častém mytí rukou.

Tohle mýdlo také moc hezky a svěže voní, kromě toho ale odstraňuje dobře špínu, toxiny, regeneruje pokožku a ozdravuje ji.

Voní po pomerančovém listí, skořici a zelených rostlinách.

Vůně je svěží, příjemná.

Mýdlo nedráždí pokožku, je vhodné na mytí rukou všech členů rodiny. Pokožku na rukách zbytečně nevysušuje. Takže mi stačí mazat si ruce jen občas (při mytí klasickým mýdlem si ruce musím mazat po každém mytí).

Jsem s účinkem mýdla spokojená.

Pokud si c´ho chcete prohlédnout, přečíst si složení, nebo koupit, klikněte zde: Přírodní mýdlo na ruce ATTITUDE Super Leaves s detoxikačním účinkem – pomerančové listy

Co říci na závěr.

Nový koncept Super leaves produktů od ATTITUDE v sobě skrývá koncentrovanou sílu přírody.

Nejčastěji jsou v těchto produktech obsažena semena moringy, která obsahují spoustu minerálů, vitamínů a proteinů.

Výrobky jsou naprosto bez škodlivých chemických látek – testováno v nezávislých laboratořích. Produkty mají certifikaci EcoLogo (šetrné k životnímu prostředí) a EWG (pomáhá lidem vybírat zdravé, bezpečné a k přírodě šetrné produkty). Mýdla Super leaves získala od této organizace nejvyšší hodnocení.

Všechny tyto produkty jsou bez živočišných složek, nejsou testované na zvířatech.

Při výrobě jsou použity 100% obnovitelné zdroje energie.

Obal produktů je 100% recyklovatelný.

Kosmetika Super leaves od ATTITUDE je krásně voňavá a dobře myje tělo i vlasy.

Na eshopu Ecorevolution najdete samozřejmě i spoustu dalších produktů společnosti ATTITUDE. I řada Super leaves je tvořena spoustou dalších produktů  - šamponů, mýdel, krémů, ale i přírodních deodorantů.

Já jsem si vybrala ty s vůní pomerančových listů, vybírat ale můžete z i jiných vůní.

Pokud si chcete prohlédnout i další produkty z této řady, klikněte zde: eshop Ecorevolution.cz – produkty ATTITUDE Super leaves

 

Pokud vás tato řada produktů zaujala, momentálně je na eshopu celkem velká sleva na tyto produkty.

Od 1.9 do 15.9.2024 je na celou značku ATTITUDE sleva 20%.

Pokud tuto slevu nestihnete, nebo chcete nakupovat i produkty jiných značek, mám tu pro vás slevu 10% na celý nákup po zadání kódu JANA10. (Sleva se nekombinuje s dalšími slevami a slevovými akcemi).

Celý sortiment eshopu najdete zde: Ecorevolution.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: