Recenze na krásné a originální halenky a tuniku z eshopu Móda Prostějov. V článku je i slevový kód na 20% slevu.

22.07.2024 13:20

 

 

Venku je teď sice ještě horko, ale od srpna už venku většinou nebývá takové vedro. Proto chci být připravena, a na chladnější počasí jsem si vybrala halenky a tuniku z Módy Prostějov.

Když už jsem si vybírala šaty, na které jsem nedávno psala recenzi (najdete ji po kliknutí zde: šaty z Módy Prostějov) nakoukla jsem i mezi trička a halenky.

Móda Prostějov mi sedí. Je to styl oblečení, který mi vyhovuje, a hlavně – mají i větší velikosti pro nás ženy s bujnějším hrudníkem. Střih je vždycky takový, že nikde nic netáhne, neškrtí.

Z eshopu Módy Prostějov mám už několik triček, tentokrát jsem ale zabrousila s výběrem mezi halenky a tuniky

Důvod je jednoduchý – jsou vzdušné a maximálně pohodlné.

No a co je pro mne od určitého věku důležité – halenka i tunika skryjí nedostatky problémových partií.

Ať už jako já bojujete s větším bříškem u postavy typu jablko, nebo jste typ hruška a máte větší zadeček – vždycky je volnější střih lichotivě schová. Moje kamarádka k tomu vždycky říká, že je typ Věstonická Venuše a má větší všechno - a v tunice a halence si připadá hned mnohem lépe.

Musím uznat, že i já mám z halenek a tunik velkou radost, a protože schovají, co nemá být vidět, hned si připadám mnohem lépe – sebevědoměji.

I tohle totiž správně zvolený typ oblečení umí.  Dodat sebevědomí.

Tentokrát jsem si vybrala dvě halenky a jednu tuniku. Halenku Romana, halenku Fance, a tuniku Bianco.

Halenky mám – jak jinak – v modré barvě a tuniku černo – béžovou.

Já tu modrou barvu prostě miluju, a cítím se v ní nejlépe. Volba barvy byla tedy celkem jasná.

U halenky Romana mne zaujal styl řešení výstřihu u krku, halenka Fance svým neobvyklým střihem a velkými květy – květy upoutají pozornost, a nikdo pak neřeší vystouplé bříško. No a tunika Bianco je takový ten kousek v šatníku, který si můžete vzít k džínům na výlet, nebo s černými kalhotami do divadla.

Lehce vám jednotlivé halenky popíšu, ale nebudu se rozepisovat úplně.

Veškeré informace o materiálu najdete na stránce eshopu Móda Prostějov, a každá halenka i tunika je tam vyfocená na dámách štíhlých, i na těch načechraných. Aby si každá z nás uměla představit, jak ve které halence bude vypadat. No, a abyste nemuseli produkty složitě hledat, dám vám i přímý odkaz na každou halenku.

Tak jdeme na to.

Halenka Romana je elegantní halenka tmavě modré barvy.

 Na břiše, bocích a rukávech má jemný vzor. Rukávy má tahle halenka tříčtvrteční, můžete si je nechat buď volně, nebo je můžete ohrnout, či shrnout nad lokty.  Záleží na vás, co vám vyhovuje. Já je mám raději vyhrnuté.

Co mne na této halence zaujalo, je výstřih voda. Tenhle výstřih je velmi hezký, vypadá elegantně. Já ho oceňuji ještě z jednoho důvodu – když jdu třeba do divadla, nechci, aby mi byly vidět vrásky na krku a dekoltu. Tenhle typ výstřihu krásně dekolt překryje a odpoutá od něj pozornost.

Halenka je s elastanem – je tedy krásně příjemná na těle – nikde nic netlačí, ani neškrtí. Halenka se postavě nádherně přizpůsobí.

Halenka vypadá krásně elegantně, když si k ní vezmete tmavé kalhoty, klidně ji ale můžete nosit i k riflím – na výlety, do práce, do města. Je prostě velmi univerzální k nošení.

Pokud si tuto halenku chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: halenka Romana.

 

Druhá halenka se jmenuje Fance.

U téhle halenky jsem byla o výběru rozhodnutá okamžitě. Byla to tak trochu láska na první pohled. Vyhovuje mi naprosto vším – barvou, vzorem, i originálním střihem.

Mám ráda květiny, takže velké bílé květy se mi líbí. Navíc tenhle vzor krásně odpoutává pozornost od problémových partií.

Rukávy u této halenky jsou tříčtvrteční.

Halenka má neobvyklý střih s cípy, to se mi moc líbí. A nejen mě. V téhle halence se cítím skvěle, a už se mě dost známých i kamarádek ptalo, kde jsem ji koupila.

Vypadá fakt dobře. Možná i proto, že je delší, pod zadeček, takže ji můžete nosit s riflemi, černými kalhotami, můžete si k ní ale klidně vzít i legíny.  Pokaždé vám bude slušet.

Tahle halenka je z viskózy, polyesteru a 3% elastanu.

Je tedy pružná, není to ale takové to úplné „pružení“. Spíš se tak příjemně přizpůsobí postavě, neškrtí a nemačká na prsou, ani v podpaždí, a když se ohnete, nikde nic netáhne.

Halenka je velmi vzdušná, je tedy i příjemná, protože se v ní vůbec nepotím. Tuhle halenku jsem si oblíbila asi nejvíc – je prostě bezva.

Pokud si ji chcete prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: halenka Fance

 

Posledním módním kouskem, který mám nový je tunika Bianco.

Tuniky mám moc ráda. Většinou bývají delší, a to je mi velmi příjemné.

Tunika je z velmi jemného elastického materiálu.

Je jako druhá kůže. Krásně se přizpůsobí tělu.

Tunika má velmi zajímavý střih – ve spodní části je asymetricky střižená.

To je moc fajn. Mám zkušenost, že některé dlouhé tuniky se nošením vytáhnou, a lem se jim ve spodní části jakoby zvlní – nepůsobí to pak dobře. Tahle tunika se nejenže nevytáhne, ale díky střihu bude vypadat vždycky dobře.

Zajímavý je u této tuniky vzor.

Béžová na černé vypadá zajímavě a elegantně.

V této tunice můžete jí na důležitou schůzku stejně jako na posezení s kamarádkami.

Záleží jen na vás, jaký druh kalhot si zvolíte.

Černé elegantní kalhoty posunou tuhle tuniku mezi velmi zajímavé společenské oblečení, pokud si vezmete rifle, nebo klidně legíny – rázem máte oblečení neformální.

Tahle tunika je velmi univerzální kousek oblečení, který bude slušet každé z nás.

Kouzlo zvané elastan totiž tuhle halenku dělá slušivou pro štíhlé dámy, i pro dámy načechrané.

Vždycky bude vypadat dobře, protože zajímavý vzor prostě nějaký m zázrakem schová všechny nedokonalosti postavy.

Tuhle bezva tuniku si můžete prohlédnout, nebo koupit po kliknutí zde: tunika Bianco

 

Co říci na závěr...

Asi jen to, že jsem moc spokojená.

Na eshopu Módy Prostějov si vždycky vyberu oblečení, ve kterém se cítím skvěle.

Je to oblečení nápaditých střihů, které sluší ženám s každým typem postavy.

Oblečení je to originální – v Módě Prostějov se nebojí barev a vzorů, a to jejich oblečení dělá zajímavé a hezké.

Vhodně zvolené materiály jsou zase pohodlné. Takže za mě je to opět na velkou jedničku s hvězdičkou. Jsem moc spokojená, a na eshop se budu ráda vracet.

Pokud i vám se tohle oblečení líbí, můžete se mrknout na eshop a nakupovat. Pokud máte vkus jiný než já, určitě si vyberete jiné tričko, halenku, nebo tuniku.

Stačí si sednout a vybírat.

Až do 31.7.2024 navíc můžete veškeré dámské oblečení Móda Prostějov nakupovat s exkluzivní slevou 20%. Stačí v košíku zadat kód JANAVPOHODE20 

Eshop najdete po kliknutí zde: eshop Móda Prostějov

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: