Recenze na Indulona produkty - tekuté mýdlo Indulona a a Indulona na ekzémy Atopiredu z eshopu Onlinemedical.cz

20.05.2024 15:09

 

 

Pokud bych se kohokoliv z vás zeptala, jestli zná Indulonu, určitě by řekl, že ano. Myslím, že bych nenašla nikoho, kdo by Indulonu neměl, nebo o ní alespoň neslyšel. Je to totiž kvalita léty prověřená – naše, česká kvalita, které se od jejího vzniku prodalo už více, než 400 milionů balení.

Modrá Indulona poprvé spatřila světlo světa v roce 1958, a od té doby si našla spoustu příznivců.

Já si pamatuji, že u nás doma, když jsem byla malá, byly doma dva krémy – Indulona a Nivea. Více jsem ale doma používali Indulonu. Pokud se pamatuji, maminka i babička ji používaly vlastně pořád. Na obličej, na ruce, na celé tělo.

Když jsme se sestrou běhaly venku na sluníčku, i tam nás maminka natřela Indulonou. Když jsme se spálily, opět byla na zklidnění použita indulona.

 Já jsem ji měla ráda. Krásně voněla.

Voní krásně vlastně pořád – ta vůně se nezměnila. Tedy u té modré. Mám ji doma vždycky, a když je něco potřeba promazat, používám ji. Dcery mají atopický ekzém, a když byly malé, všichni lékaři mi doporučovali promastit ekzém modrou Indulonou.

Dnes už má Indulona v sortimentu i jiné produkty, třeba právě i na ekzémy. Ale o tom za chvíli.

Indulona je vyráběna ve více variantách. Už dávno není vyráběna jen ta Original modrá – mezi Indulonami najdete už spoustu dalších produktů -  červená, měsíčková, olivová, zklidňující na ruce, pro muže a další.

Novinkou je teď Indulona AtopiRedu na ekzémy – jak jsem zmínila před chvílí.

Pořídila jsem si ji ze zvědavosti, na vyzkoušení – hlavně kvůli dcerám, a teď na ni nedám dopustit. Je skvělá. Na promazání při ekzémech, ale má i další využití – třeba pomáhá zklidnit pokožku malých dětí pod plenkami.

Já ji moc ráda používám po holení. Ať použiju sebejemnější a sebešetrnější gel na holení, vždycky mám po holení úplně vysušenou kůži. Hlavně v létě, kdy si nohy holím častěji. Pokožka mne pak svědí tak, že to až bolí. Začala jsem se tedy po holení mazat Indulonou AtopiRedu a najednou mám klid. Žádné svědění, pnutí, ani pálení. Pokud mne pokožka začne svědit, namažu se AtopiRedu a ke zklidnění dojde poměrně rychle. Za pár minut je po problému. Hurá!

Protože v poslední době je módní tetování se, a v létě se na dovolených spousta lidí nechává tetovat – i na promazání tetování je tahle Indulona AtopiRedu ideální.

Tahle indulona je bez parfemace, a je vhodná i pro velmi citlivou kůži, mohou ji používat i miminka. Vřele ji doporučuji.

Druhý výrobek od Indulony, který jsem neznala a s radostí si pořídila k vyzkoušení je tekuté mýdlo na ruce.

Tekutých mýdel má Indulona ve svém sortimentu hned několik.

Já ale opravdu miluju tu čistou vůni klasické modré Indulony, vybrala jsem si proto tekuté mýdlo Original bavlna a panthenol.

Tekutých mýdel doma spotřebujeme hodně. Mám velkou rodinu, a ruce si myjeme často. Proto jsem potřebovala, aby mýdlo, kromě toho, že krásně voní, bylo i účinné. A hlavně – aby nedráždilo pokožku.

Jak už jsem zmínila, já mám pokožku hodně citlivou, se sklonem k podráždění, a dcery mají ekzém. Proto vždycky volím taková mýdla, která jsou šetrná k pokožce, a po umytí ji nevysušují.

Naopak – jsem ráda, když mýdlo pokožku rukou i vyživuje a ochraňuje. To Indulona Originál umí. Bavlna a panthenol v tomto mýdle se postarají o to, že ruce jsou krásně voňavé, hladké, jemné, čisté. Bez podráždění a vysušené kůže.

Jsem ráda, že mýdlo si mohu koupit v EKO balení. Nádobku na mýdlo doma mám, takže nechci zbytečně zatěžovat planetu nákupem (a následným vyhazováním) plastových nádobek na mýdlo. EKO balení je praktické, a protože má hmotnost 500 ml, vydrží poměrně dlouho.

Oba dva produkty mám z eshopu Onlinemedical. Mám tento eshop ráda. Mám ho vyzkoušený, takže vím, že vše, co si tady koupím bude kvalitní, zdravotně nezávadné, a rychle dodané. Mají tu na jednom místě přehledně srovnané produkty, které jsou kvalitní a za dobré ceny.

Na eshopu Onlinemedical.cz často mívají výhodné slevové akce.

Například nyní si můžete nakoupit až do konce května všechny Indulona produkty se slevou 20% z původní ceny. To už se vyplatí.

Aby se vám nakupovalo ještě lépe, můžete si k nákupu přidat ještě 10% slevu na celý nákup po zadání kódu JANA10.

Celý sortiment produktů Indulona najdete po kliknutí zde: produkty Indulona 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: