Recenze na batoh In Gold We Trust z eshopu Londonstore.cz. Je vhodný i jako studentský.

15.08.2024 14:14

 

 

Dnes bych vám ráda ukázala skvělý batoh Gold We Trust černé barvy s bílým nápisem eshopu Londonstore.cz.

Batoh je unisex – vhodný tedy pro ženy i muže. Černá barva je elegantní, a nápisy dělají batoh zajímavým a moderním.

Jak už jsem zmínila, batoh je vhodný pro muže i ženy na každodenní nošení.

Já jsem ho ale vybrala pro vnuka jako batoh do školy.

Vnuk je na druhém stupni, jde do 8. třídy, takže vzhled batohu je pro něj důležitý – tenhle batoh si vybral sám.  

Jsou dny, kdy nenosí do školy všechny učebnice a sešity, takže nepotřebuje velký a mohutný školní batoh.

Navíc tenhle batoh může nosit, když jede na výlet, a taky na oblečení na sport, když jde cvičit, zahrát si fotbal, nebo florbal. Sbalí si všechno potřebné, a má volné ruce – to je výhoda batohů oproti sportovním taškám.

Školní batoh teenageři v tomto věku vnímají také jako módní doplněk. Design je pro ně důležitý. Zatímco my, dospělí volíme praktičnost, pro děti je důležitý vzhled.

Do školy Vojta potřebuje batoh ve velikosti, do které se vejde notebook a dalších pár nezbytností.

Vybírali jsme z několika variant batohů.

 Na stránce Londonstore.cz mají batohů celkem dobrý výběr.

Vnukovi padl do oka jako první černý batoh Gold We Trust. Já jsem tedy byla spíš pro klasický studentský batoh, takže variant jsme měli několik. Nakonec jsme ale vybrali právě tento černý, který vnukovi padl do oka na poprvé. Ne nadarmo se říká, že když vás něco zaujme na první pohled, bývá to většinou ta správná volba.

Do batohu Gold We Trust se notebook vejde v pohodě – má rozměry 47 x 30 x 14 cm.

Taky jsem ráda, že má na boku síťku – kapsu na lahev s pitím. I to je u batohu teenagera důležité. Už se nám totiž stalo, že lahev vložená dovnitř batohu vytekla a pití bylo prostě všude. No, a pokud je v batohu notebook, nebo tablet, je tato opatrnost opravdu na místě.

Pokud by přeci jenom došlo k nějaké nehodě, a batoh se zašpinil, není to problém. Batoh je z polyesteru, takže údržba a čištění je velmi snadné. Já jsem ho nechala vyprat v pračce na 30 stupňů a batoh je jako nový.

Na jedno u výběru batohů dbám vždycky. U kvalitního batohu je třeba, aby měl zpevněná záda a ramenní popruhy polstrované.

Tak je zajištěno, že se nezařezávají popruhy do ramene, a nebolí z nošení batohů záda.

Ono se to nezdá, ale i lehký notebook nějakou tu váhu má, plus nějaké učení, penál a podobně, a na zádech děti nesou celkem velkou váhu. Po delším nošení by to nebylo příjemné.

Batoh je vhodný pro každodenní nošení do práce i na výlety i pro dospělé – no a znáte to. Vezmete si batoh do práce, cestou domů „něco málo“ nakoupíte, a najednou batoh váží celkem dost. Takže polstrované ramenní popruhy jsou super u batohu vždycky – ať ho nosí teenager, nebo dospělý.

Praktické na batohu jsou i přezky, které batoh drží pěkně ve tvaru, i když je naplněný.

Batoh má velkou kapsu na zip na přední straně, takže ke všem věcem je snadný přístup.

Je jen na vás, jestli batoh bude nosit dospělý do práce, na výlety, nebo ho jako já pořídíte starším dětem do školy.

Batoh je pěkný, elegantní, vytištěné nápisy působí moderně a hezky. Batoh je velmi příjemný na nošení. Díky polstrování netlačí do zad, ani do ramen. To je velmi důležité.

A důležitý je ještě jeden aspekt, a tím je cena. Tenhle batoh je za cenu dostupnou pro každého, rozhodně vám nezruinuje peněženku. V období, kdy pořizujeme dětem veškeré vybavení do školy je pro nás cena dost důležitá. Některé studentské batohy totiž bývají velmi drahé, a jak jsem se už několikrát přesvědčila, vyšší cena neznamená vždycky i vyšší kvalitu. Raději tedy koupím dva batohy levnější – na střídání, a mám tak jistotu, že vždycky jeden z nich bude k použití, a nestane se mi, že by se batoh roztrhl, nebo zničil a já musela narychlo shánět jiný. Navíc starší děti a studenti mají rádi, když mohou střídat batohy v různých designech.

Jak už jsem zmínila, batoh jsem tentokrát vybrala pro vnuka na nošení do školy, i na volný čas. Každopádně ale tenhle batoh není typicky studentský, mohou ho tedy nosit všichni dospělí na jakoukoliv příležitost.

Batoh bude vypadat dobře do práce, na nákup, nebo na cestování. Je vyrobený pro všechny a pro každou příležitost. Vypadá velmi dobře, slušet tedy bude mužům i ženám.

Se vzhledem i kvalitou jsem velmi spokojená.

Pokud si chcete batoh prohlédnout, nebo koupit, klikněte zde: Černý batoh Gold We Trust

Celý sortiment batohů si prohlédněte zde: Londonstore.cz - batohy muži a na tomto odkazu batohy pro ženy

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: