Kokosové kuličky připravené z kondenzovaného mléka, kokosu a mandlí uvnitř.
Ve větší míse smíchejte strouhaný kokos s kondenzovaným mlékem. Směs důkladně promíchejte, dokud nezískáte jednotnou konzistenci.
Dejte směs na 30–60 minut do lednice, aby mírně ztuhla a lépe se s ní pracovalo.
Ze směsi odebírejte malé kousky (velikosti ořechu), vtiskněte dovnitř mandli a vytvarujte kuličku. Hotovou kuličku obalte ve zbývajícím strouhaném kokosu.
Hotové kokosové kuličky uložte do lednice, aby ztuhly. Podávejte vychlazené. Uchovávejte je v uzavřené nádobě v chladu.
Foto: Alena Kolaříková zdroj receptu: https://zena-in.cz/clanek/10-nejoblibenejsich-druhu-kremoveho-a-nepeceneho-cukrovi
—————
Přihlaste se k odběru novinek: