Krok 2: Pomocí strojku z těsta vytlačujte přímo na plech vyložený pečicím papírem dlouhé hady a krájejte je na menší sušenky. Těsto můžete také rozválet a vypichovat z něj tvary pomocí vykrajovátek.
Krok 3: Pečte asi 10 minut při 170 °C, až začnou okraje růžovět.
Krok 4: Vychladlé cukroví spojujte marmeládou, kterou jste na plotně nebo v mikrovlnce zahřáli a poté protlačili přes sítko. Boky máčejte v čokoládové polevě (nebo asi 100 g čokolády na vaření rozpuštěné s 50 g tuku) a dejte zaschnout na pečicí papír.
Krok 5: Cukroví nechte v uzavřené krabici alespoň pět dnů odležet, krásně změkne.
zdroj recept i foto: https://www.prozeny.cz/clanek/pudinkove-cukrovi-s-marmeladou-a-cokoladou-40369
—————
Přihlaste se k odběru novinek: