Protančete létem v krásných, vzdušných šatech z Módy Prostějov. Recenze

13.06.2024 12:54

 

Když jsem se nedávno pochlubila na stránce Život v pohodě na facebooku fotkou v šatech  z Módy Prostějo v, strhla se doslova lavina komentářů a zpráv. Některé z vás chválily šaty, které jsem měla na sobě, jiné čtenářky zase psaly, že šaty a oblečení z Módy Prostějov mají taky rády. Překvapila a potěšila mě ta vlna pozitivních ohlasů, protože v tomhle s vámi jedu na stejné módní vlně.

Vůbec se nedivím, že vás tahle móda baví. Já jsem si vždycky myslela, že mám velmi nekonfekční postavu, a po oblečení módy, která je inspirovaná českými ženami, a je pro ně přímo šitá, si připadám pohodově. Nemusím si oblečení nechat šít, nebo upravovat, cítím se v něm dobře, a skvěle padne. Hurá!

 Když jsem procházela na jaře skříň, a třídila oblečení, myslela jsem, že spoustu letních šatů a halenek vyřadím, abych si mohla koupit nové. Nestalo se tak. Nechala jsem si je. Vypadají totiž pořád skvěle-a více, než tři čtvrtiny šatů v mé skříni jsou právě z eshopu Módy Prostějov.

Šatů mám asi nejvíc – miluju v létě nosit šaty.

Ve skříni mám šaty z různých let, různých kolekcí, z různých materiálů. Všechny i po letech vypadají dobře. Jsou šity a navrženy se vkusem, a kvalitně. Nestane se vám tak, že koupíte šaty, co se vám líbí a za rok vyjdou z módy. Jsou šité nadčasově.

Další věc, kterou na šatech z Módy Prostějov miluji, je materiál a střih.

Všechny střihy jsou elegantní, vkusné, a jsou vhodné pro mladší slečny i pro dámy v letech.

Já například v letech už tak trochu jsem, a jsem holka krev a mlíko. Postava typu jablko s bujnějším hrudníkem mne dřív dost stresovala. Bloudila jsem obchody a nemohla najít oblečení, které mi bude slušet. Navíc jsem se cítila trapně, když na mě za pultem koukaly prodavačky tak trošku s despektem – do velikosti XXS v jejich obchodě jsem se nevešla. Když jsem náhodou našla obchod s oblečením pro nás ženy s větším poprsím, nemohla jsem si ho dovolit.

Pak jsem objevila šaty z Prostějova a jsem naprosto spokojená. Skvělá kvalita za super cenu.

Když projíždím eshop Módy Prostějov, jsem velmi spokojená. Nikdy tam totiž není úplně stejné zboží. Pokaždé objevím nějaké super novinky. Když se jedna kolekce doprodá, jede se dál a vystavena je nová. Tím se zaručí i to, že nebudeme všechny chodit ve stejném oblečení – to ženy moc rády nemají. Chceme být krásné a jedinečné.

Pokud si budete vybírat šaty na eshopu Móda Prostějov, držte se velikostní tabulky. Oproti jiným eshopům jsou tyto tabulky opravdu přesné.  Chce to opravdu se změřit, a neodhadovat velikost – pak vám bude oblečení skvěle sedět.

Takže ještě pro jistotu jednou: Tabulky přesně odpovídají našim mírám, dámy.

Protože v Prostějově šijí módu nejen krásnou, ale i pohodlnou, a praktickou, musím vyjádřit dík za to, že ve spoustě látek je „kámoš elastan“.

 Díky němu je oblečení pohodlné, a klidně můžeme nacpat na grilovačce u přátel, protože nějaké to kilo nahoru a dolů tohle oblečení perfektně zvládá.

Tentokrát jsem si na léto vybrala troje šaty, ve kterých protančím létem.

Modely jsem vybírala opravdu letní. Na eshopu si totiž můžete vybrat i elegantní modely vhodné třeba na svatby, promoce, do divadel a podobně.

Miluju v létě vzdušné šaty. Takové ty pohodlné, ve kterých se cítíte tak trošku jako víla, a ani je na sobě necítíte.

 V Módě Prostějov jsem loni objevila střih šatů, které jsou přesně takové – vílí.

Vzdušné, lehoučké, s kanýrem dole – perfektně sednou a zakryjí nedostatky postavy. Letos jsem proto číhala, jestli ve stejném střihu budou mít šaty i letos. Paráda! Měli a mají!

Šatů v tomto střihu mají několik typů, já jsem si vybrala šaty Tulip.

Parádní, bílé s potiskem modrých tulipánů. Neskutečně mi vyhovují, takže už mám doma stejné i v béžové barvě. Mají i modré, červené a růžové, ale to už jsem na manžela radši nezkoušela, aby ho neranila mrtvice.

 Dvoje Tulip mi stačí. Jsou ideální do velkého horka, klidně je berte na dovolenou, nebo k vodě. V těch se nezpotíte. Navíc materiál je bezva – nemačká se, ani když si v nich někde sednete, zvládnou i cestování, nebo složení do plážové tašky.

 

Druhé šaty, které mi padly do oka, jsou šaty Tiras

Na eshopu je mají ve dvou barvách – bílé s modrými květy, a tmavě modré.

Kdo mě zná, ten ví, že miluju modrou barvu.

Přesto jsem si nevybrala šaty tmavě modré, ale bílé s modrými květy.

Důvod je jediný – jako máma čtyř dětí jsem nikdy nemohla mít bílé šaty, protože je každému jasné, jak by vypadaly od dětských tlapek. Manžel se teda směje, že budou bílé jen do první čokoládové zmrzliny, ale já to risknu.

Tyhle šaty jsou fajn i tím, že mají v pase tunýlek s tkaničkou. Můžete si tak zvýraznit štíhlý pas. Kdo nemá štíhlý pas, jako já, prostě nebude tkaničku utahovat.

Šaty jsou ze 100% bavlny. Tyhle šaty nepruží, a je potřeba je po vyprání vyžehlit. Je to ale natošup, a vypadají báječně. Bavlna v horku saje skvěle pot, takže ani v těchto šatech se potit nebudete. Ideální do města a do práce.

Do třetice všeho dobrého – a fakt bezva. Poslední šaty se jmenují Dormi, a jsou z kvalitního lněného materiálu.

Tyhle šaty jsem si vybrala víceméně z praktických důvodů.

Jsou béžové, se vzorem, takže když půjdu ven s vnoučky, nezaskočí mě umazané ručičky, ani ta zmiňovaná zmrzlina.

Miluju květy a přírodní materiály, takže tím mne asi tyto šaty upoutaly.

Mají ještě dvě super vychytávky – jednou jsou kapsy – já miluju kapsy na jakémkoliv kusu oblečení, protože jsou praktické.

Druhou vychytávkou je perfektní pružná béžová vsadka.

Na první pohled si jí vůbec nevšimnete, jak je skvělá si uvědomíte, když se poprvé v šatech ohnete.

Kdo má rád lněné oblečení, ví, že zrovna pružné není, a při ohýbání trochu táhne a není to úplně pohodlné. Tahle skvělá vsadka zabezpečí maximálně volný pohyb bez jakéhokoliv nepříjemného pnutí a táhnutí. 

Tyhle šaty jsem si vybrala až jako třetí, ale nakonec je nosím opravdu často a strašně ráda.

Může za to jediný pohled a jediná věta mého manžela: „Tak tohle jsou konečně šaty, co ti sedí naprosto skvěle, sluší ti to.“. Když vám tohle řekne chlap po dvaceti letech soužití, je jasné, že ty šaty vypadají dost dobře.

Na eshopu tyhle šaty mají i v růžové barvě.

Takže dámy: Nebojte se nákupů na eshopu, a vyberte si šaty, ve kterých si v létě budete připadat krásné, a pocit z nich budete mít báječně pohodlný!

 Nákupu se nemusíte bát. Velikostní tabulky na eshopu  jsou opravdu pravdivé. Šaty, které si vyberete, opravdu odpovídají popisu a obrázku.

 Navíc, oproti jiným eshopům, na Módě Prostějov najdete oblečení vyfocené na modelce štíhlé, i na té při těle. Přesně si tak můžete udělat představu, jak vám šaty, halenky, nebo kalhoty budou sedět.

Výběr velikostí je opravdu velký – od štíhlých dam až po dámy silnější.

Způsobů dopravy i platby je na stránce dost na to, aby si vybral každý.

Dámskou módu v kamenných prodejnách sice nenajdete, ta je jenom na eshopu, ale pokud se stane, že vám zboží nesedí, nebo nevyhovuje, můžete ho klidně do prodejny odnést (nebo samozřejmě můžete řešit poštou).

Protože jsem z Prostějovské Módy opravdu nadšená, brzo vám napíšu ještě jednu recenzi. Kromě šatů a kalhot si na eshopu můžete vybrat i originální tuniky a halenky. Vzory a střihy jsou fakt super, ještě jsem takové neviděla, takže opravdu originál. Tak se těšte.

Za nákupy na eshopu Móda Prostějov opravdu ručím. Klidně bych za ně dala ruku do ohně. Jsem totiž s kvalitou velmi spokojená. Manžel občas utrousí poznámku, že už bych mohla dělat vzorkovou prodejnu, kolik oblečení od nich mám.

Hezkého a pohodlného oblečení ale není nikdy dost. Moje zkušenost je taková, že když se v oblečení cítím pohodlně, a připadá mi to, že mi to sluší, mám lepší pocit- takže jsem usměvavá a pohodu vyzařuji i do okolí. Ano, i tohle dokáže oblečení, které se líbí a je pohodlné.

Neváhejte a udělejte si radost nějakým bezva kouskem – třeba šatů, jako já.

Eshop najdete po kliknutí zde: eshop Móda Prostějov.

 

Aby se vám nakupovalo lépe, mám pro vás výjimečnou a  exkluzivní slevu na celých 20% z ceny oblečení na eshopu. Sleva platí do konce června, stačí zadat v košíku kód JANAVPOHODE20

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: