Suroviny
Postup přípravy receptu
Vyšleháme vejce s cukrem, přidáme postupně ostatní ingredience a dáme do vymazané dortové formy (já mám 26 cm průměr) péct, tak na 25 min. při 180 °C ( záleží na troubě )
Ušleháme šlehačku.
Tvaroh a zakysanou smetanu smícháme, přidáme citronový cukr , cukr na doslazení dle chuti a ztužovač (dle návodu na obale).
Nakonec lehce vmícháme šlehačku.
Na vychladlý upečený korpus dáme náplň a necháme ztuhnout v lednici.
Zcela ztuhlý moučník přelijeme želatinou a ještě dáme na chvíli do lednice.
Poznámka
Než jsem dala náplň, tak jsem korpusu po obvodě kousek ořízla, tím pádem mám v kraji náplň až dolů.
—————
Přihlaste se k odběru novinek: