Horoskop pro každé znamení na 30. týden roku 2024 od 22.7 do 28.7.2024

21.07.2024 13:54

Beran

Mnoho vzruchu a diskusí vám ubírá prostor pokojně si promyslet své další plány. A v hlavě jich máte hromadu. Dopřejete si velkou radost. Víkend přinese povinnosti a neplánované aktivity. Bude nutné improvizovat a dělat kompromisy.
 

Býk

Neobvykle nabitý program vám vnáší do života prvky chaosu a nejistoty. I příjemné události si prožijete s nežádoucí dávkou nervozity. Do neděle zvládnete vše šťastně ukočírovat, poté se obrňte tolerancí a trpělivostí.
 

Blíženci

Jste rychlí a nervózní. Pokud kolem vás všechno nelítá, tak se asi ztrácíte v nějakém jiném světě. Máte prostor snít a užívat si. Dostává se vám příležitosti uvolnit napětí. Radovat se. V komunikaci si raději sami nařiďte zdrženlivost.
 

Rak

Nabízí se vám bohatý program, jen si vybrat. Rozhodnost bude jedna z vlastností, kterou protrénujete. Otestujete si stupeň sebevědomí a schopnost vymezit si své hranice. Vztahová jiskření vás inspirují. Slovy můžete raději šetřit
 

Lev

Připravte se na bouřlivější dny. Na mnoho aktivit a překvapení a rozhodování. Dohoda s partnerem si vyžádá kompromis. Přesto právě vaše přání získají prostor k realizaci. A když vás přepadne chuť vztekat se, zhluboka dýchejte.

 

Panna

Partnerské domluvy nebudou jednoduché, ale výsledek vás uklidní. Vše, co považujete za důležité, dotáhnete do finále. Víkend vás může zaskočit povinnostmi, nesnažte se jim vyhnout. Cokoli vás leká, ukáže se později jako dobrá věc.
 

Váhy

Když se snažíte někomu udělat radost, nezapomínejte na sebe. Potenciál úžasných energií, které se nabízí, je škoda nevyužít. Krásné vztahové prožitky, posun v seberozvoji. Konec víkendu může být náročný, ale nic, co byste nedali.
 

Štír

Hledání harmonie a rovnováhy je vyčerpávající. Impulzů, které vás zvedají ze židle, je mnoho a souhlasit nebo přehlížet je nezvládnete. Jde tedy o to, co nejelegantněji kličkovat událostmi a cíleně usměrňovat pozornost.
 

Střelec

Plánování sice nevychází podle vás, ale jistě není důvod si stěžovat. Některé novinky vás pobouří, jiné vám nahrají možnost zrealizovat něco neobvyklé. Pozor ať nepůsobíte ubručeně a nevstřícně. Důvodů k úsměvu je kolem vás dostatek.
 

Kozoroh

 
Možná jste přepracovaní, nebo vám nevyšel obchod, stále je ale důvod mrzutostem nevěnovat tolik pozornosti. Novinky hrají pro vás, posílí finance, přiblíží vás k cíli. Práce vás těší, vztah posiluje. Děti si vyberou o to víc energie
 

Vodnář

Ještě chvíli vydržte, napětí sice mizí, ale únava povoluje pomalu. Dny vám nabízí skvělé předpoklady uzavřít výhodné dohody, vykomunikovat náročné záležitosti, případně výhodně nakoupit něco, po čem jste toužili.
 

Ryby

Jste vedení do situací, které jste neplánovali. Máte možnost objevovat nové prostory pro realizaci. Můžete budovat domov, vylepšovat bydlení nebo si tvořit novou prezentaci na sítích. Nebude to lehké, ale výsledky vás potěší.
 
zdroj:https://www.idnes.cz/jenprozeny/horoskopy

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: