Biologický doplněk stravy FRZ® Aloe Arborescens skvělý na potíže s trávicím ústrojím, detoxikaci organizmu, posílení imunity, ale i jako podpora při chemoterapiích. Recenze.

23.10.2024 13:20

V poslední době mne hodně zlobilo trávení, a necítila jsem se v pohodě. Tak nějak jsem fungovala, ale necítila jsem se dobře. Bolesti břicha a trávicí potíže byly každodenním nevítaným a nechtěným společníkem. Nakonec jsem skončila v nemocnici na infúzích. Z nemocnice jsem odešla bez nejhorších potíží, úplně dobře jsem se ale ještě necítila.

Proto jsem hledala nějaký přírodní produkt, který by mi ulevil, a doplnil léky, které jsem užívala na předpis. Mě od léků většinou bolí žaludek, takže jsem chtěla přípravek, který mi pomůže od bolesti žaludku a břicha.

Babička říkávala, že není nemoc, na kterou by nebyla bylinka. Rostliny a byliny, a další přírodní látky a přípravky jsou často dobrým doplňkem západní medicíny.

Proto jsem byla ráda, když jsem objevila přípravek Bio FRZ Aloe Arborescens.
 

Objevila jsem ho na stránkách Curanatura, když jsem zkoušela přírodní prostředky pro zubní hygienu. 

Když jsem si o přípravku četla, celkem jsem se nadchla.

Je totiž tvořen z velké části Aloe Arborescens. A jak všichni víme, Aloe je léčivka, která je používána na spoustu neduhů, a její blahodárné účinky jsou už dlouho prokázané. Spousta z nás má rostlinky Aloe i doma, a používá je například na spáleniny a drobné ranky. Aloe bývá i v kosmetických přípravcích na zklidnění pokožky.

Aloe Arborescens tvoří podle původní receptury 63% z celkového objemu přípravku.

Já jsem si vybrala variantu bez cukru. Mám už prokázanou cukrovku II. typu, takže jsem zvolila přípravek, ve kterém není med, a kontrola glykémie je tak 100%.

Pro děti je vyráběna varianta přípravku bez alkoholu.

Aloe Arborescens obsahuje mimo jiné i více než 200 živin. Vitamíny, minerály a spoustu zdraví prospěšných látek. Všechny vám je vypisovat nebudu, na stránce Curanatura.cz najdete přesný popis produktu do nejmenších podrobností.

Pokud si o složení přípravku chcete přečíst víc, najdete ho po kliknutí zde: informace o Aloe Arborescens

 

Tenhle přípravek kromě svých hojivých účinků podporuje i imunitní systém.

Velmi mne zaujalo, že tento přípravek je doporučován i jako podpora při léčbě rakoviny, ke zmírnění účinků chemoterapie.

 Aloe Arborescens má pro naše tělo blahodárné účinky:

- podporuje detoxikaci a čištění krve

- zlepšuje funkci a zdraví střev

- napomáhá regeneraci buněk

- posiluje imunitní systém

- pomáhá jako antioxidant a vyrovnává PH v těle

- podpora při léčbě rakoviny, ke zmírnění účinků chemoterapie

Složení: listy Aloe Arborescens 63%, vřesový med 35%, fíkový destilát 2% (0,71% objemu alkoholu).

Fíkový destilát je v přípravku proto, aby se roztáhly krevní vlásečnice, a přípravek se dostal i do nich.

Jak jsem ale už psala, je možné mít i variantu bez alkoholu, a bez cukru.

Přípravek má velmi snadné užívání.

Třikrát denně zhruba 20 minut před jídlem vypijete jednu odměrku přípravku. To je všechno.

Pak už tahle kouzelná medicína začíná účinkovat.

Musím říct, že já jsem se začala cítit lépe hned po prvním dnu užívání. Přestal mne bolet žaludek, a přestala mne pálit žáha.

Po několika dnech užívání se mi upravilo trávení.

Pokud máte trávicí problémy, jako zácpa, tenhle přípravek mi ulevil od střídání se průjmů a zácpy. Také plynatost se zlepšila.

Co mi ale udělalo radost největší, je, že necítím onu nepříjemnou bolest břicha v podbřišku. Opravdu se mi hodně ulevilo už po týdnu užívání.

No, a když máte střeva v pořádku, dostaví se i další příjemné benefity, jako ten, že nejste tolik unavení.

Všichni víme, že zdraví začíná ve střevech. Jakmile nejsou střeva v pořádku, jsme nevrlí, a často nemocní. Aloe umí výrazně ulevit od těchto potíží. Teda myslím tím střeva, pokud je někdo bručoun od přírody, Aloe mu nepomůže.

Jen chci ještě upozornit – pokud máte nějaký zdravotní problém, je vždycky lepší konzultovat užívání potravinových doplňků s lékařem. Nikdy není dobré se diagnostikovat sám, jakmile máte nějaké potíže, se kterými se léčíte, nenahrazujte léčbu doplňkem stravy. To je vždycky opravdu doplněk, a o jeho užívání se poraďte se zdravotníky, ať si nezaděláte na problém.

Pokud ale, jako já věříte v sílu přírody, určitě vyzkoušejte tekutou Aloe Arborescens.  

Je to 100% přírodní produkt, který umí ulevit při spoustě potíží.

Já jsem tentokrát potřebovala ulevit od trávicích potíží a zlepšit trochu imunitu. To se mi povedlo už po týdnu užívání Aloe Arborescens. Úlevu jsem začala cítit opravdu už první týden užívání.

Pokud potřebujete zlepšit svoje trávení, nebo chcete detoxikovat svůj organizmus, a posílit imunitu, zkuste 100% sílu přírody.  Já jsem moc spokojená.

Na stránkách eshopu si můžete koupit i balíčky, ve kterých je podle počtu lahviček výhodnější cena -čím více lahviček, tím jsou levnější.

Přípravky si můžete prohlédnout, nebo zakoupit po kliknutí zde: BIO FRZ Aloe Arborescens

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: