Horoskop pro každé znamení na 15. týden roku od 8.4. do 14.4.2024

07.04.2024 11:10

 

Beran

Touha rozšoupnout se více než je pro vás možné, se opět nenaplní. I tak si užijete nabízené možnosti. Získáte příznivce, odůvodníte neodůvodnitelné. V rámci rodiny si prosadíte zásadní postoj, i když v něčem je potřeba se přizpůsobit.
 

Býk

Zůstáváte stále trochu zavření v sobě. Navenek se dostane nespokojenost, emoční vlna, kterou rychle vystřídá moment překvapení a nadšení. Zpracujete plánování investic, spokojeně dojdete k rozhodnutí. Pozor na matoucí informace.
 

Blíženci


Očekává se od vás hodně práce a obětavosti. Šikovně předvedete, na čem všem vám záleží a sami pro sebe si trochu zanadáváte. Svůj prostor k odreagování si nenecháte vzít. Podaří se vám něco získat, ale také si uvědomíte, co vám moc chybí.
 

Rak

Vymezení vlastních hranic vám víceméně vyšlo, vstřebání novinek si ještě nějaký čas vyžádá. Budete přemýšlet, hledat strategie. Obětavě někomu pomůžete. Závěr víkendu bude zrádný, ale hned poté vezmete věci do svých rukou.
 

Lev

Nuda vám rozhodně nehrozí. Inspirace v oblasti filozofických náhledů, překvapivé změny na poli pracovním. Jakkoli se snažíte získat stálý rytmus, ještě se to nepodaří. Zjistíte ale, jak prospěšné mohou být staré kontakty.
 

Panna

Rozdáte jednoznačné pokyny, smlouvání nikomu neprojde. V tomto týdnu budete razantnější nejen na poli pracovním, ale i sami k sobě. Dělat něco pro své zdraví začnete konečně chápat jakou součást pravidelného programu.
 

Váhy

Vysvětlování svých kroků vám nikdy starosti nedělalo. Najednou je tady nutnost obhájit něco, čím jste si zcela jistí. Využijete zkušenosti jiných, nebo prohlásíte své oblíbené, prostě to tak je. Dopřejte si tolik iluzí, kolik potřebujete.
 

Štír

Řád, který se snažíte životu dát, je neustále zkoušen. Trénujete trpělivost a také schopnost neřešit jednu věc déle, než je nezbytně nutné. Nejde vám to. Nevadí. Dodržujte pravidelné přestávky a udělejte si třeba i drahou radost.

 

Střelec

Potvrdíte si, že nemůžete vše naplánovat. Učíte se přijímat události tak, jak přichází a všímavě objevíte výhody pro sebe. I když skvěle souzníte s partnerem, některé společné aktivity vám prostě nesednou. Vstřícnost se vyplatí.

 

Kozoroh

Pozornost a rozruch minulých dnů utichá. Soustředíte se nejdříve na své milované, dopřejete si drobné radosti. Poté vás čeká rutina a povinnosti, na které jste zvyklí. Hladina emocí vyskočí v rámci jednání, na kterém vám záleží. Dýchejte zhluboka.

 

Vodnář

Cítíte se trochu jako na houpačce. Kde bylo jasno, tam jste teď dost zahalení nezdarem a naopak. Práce se skokově posune, světlo na konci projektu už lehce problikává. A doma se nedaří najít rozumnou cestu ani v rutinních úkonech.

 

Ryby

Špatná domluva nic moc neznamená, jen se musíte více motivovat sami. Objevíte svůj šťastný moment, uvědomíte si významný zdroj energie. Hodně práce uděláte doma, i když v seznamu povinností čeká ještě mnoho bodů ke splnění.

 

zdroj: Horoskop pro každé znamení na 15. týden roku 2024 - iDNES.cz

 

 

—————

Zpět


Kontakt

Jana v pohodě


Novinky

Přihlaste se k odběru novinek: